skoljobb.se

Yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet

Ansök nu

Yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en yrkeslärare till lärlingsutbildningen som vill vara med och utveckla Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet i Halmstad. Som yrkeslärare hos oss kommer du att ansvara för kontakten mellan arbetsplatserna och skolan för elevernas karaktärsämneskurser. Du ingår i ett arbetslag med andra yrkeslärare (VO, BF, HV, RL) och GG-lärare. Det är ett arbetslag som vill mycket och har mycket hög kompetens. Du kommer att ha en lärarroll som inte utgår från klassrummet utan från yrkeslivet vilket är annorlunda och stimulerande. Besök gärna vår hemsida: http://sturegymnasiet.se/larlingsutbildningen, och skolverkets hemsida för att läsa mer om gymnasielärling.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en yrkeslärarexamen och lärarlegitimation för undervisning inom yrkesämnena på Hotell- och turismprogrammet. Erfarenhet av undervisning är önskvärt. Du ska kunna tänka utanför boxen och ha ett eget driv och ett stort intresse för ungdomar och utbildning. Vi söker en trevlig kollega med positiv livssyn och god arbetskapacitet. Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga yrkeslärarexamen och lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, 20-30 %
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ola Bondesson, Rektor
Telefon: 072-394 85 38

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 072-573 24 75
Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90

Ansökan

Referensnummer: C33480 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Dela detta jobb

Yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet

Halmstads kommun utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen