skoljobb.se

Yrkeslärare på El- och energiprogrammet på Rönnowska skolan

Regioner
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Yrkeslärare på El- och energiprogrammet på Rönnowska skolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rönnowska skolan ligger centralt i Helsingborg och är stadens största yrkesgymnasium med över 800 elever. Hos oss studerar människor med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete där du som pedagog får vara delaktig i vår framtid. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
El- och energiprogrammet på Rönnowska skolan har två inriktningar, elteknik och automation. Vi söker nu dig som vill vara med och starta upp vuxenutbildning. Du kommer i huvudsak att arbeta med vuxenstuderande men även ha undervisning på gymnasienivå.

I tjänsten ingår undervisning i förekommande yrkeskurser, mentorskap och att tillsammans med övriga lärare på programmet utveckla undervisning och samverkan inom och mellan ämnen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är gärna legitimerad yrkeslärare. Du har genomfört lärarutbildning inom kurser på El- och energiprogrammet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, både inom elteknik, elinstallation och nätverksteknik. Du gillar att arbeta med människor, är en god relationsbyggare och skapar gärna god laganda.

Vi tillämpar löpande urval och ber dig att ansöka snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Yrkeslärare på El- och energiprogrammet på Rönnowska skolan

Helsingborgs Stad