skoljobb.se

Yrkeslärare i vård och omsorg till Kommunvux i Halmstad

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Yrkeslärare i vård och omsorg till Kommunvux i Halmstad

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Vi behöver utbilda fler så att vi alla kan få den vård-och omsorg vi behöver! Nu söker vi en vård- och omsorgslärare till Vuxenutbildningen, är du den vi söker? Kommunvux (Vårdvux) är organiserat i ett arbetslag med vård-och omsorgslärare. Undervisningen bedrivs i form av närstudier men även som lärlingsutbildning och på distans. Vård- och omsorgsutbildningen har genomförts med god kvalitet i många år. Vi arbetar för att ständigt utveckla vårdutbildningen i nära samverkan med verksamheterna inom vård och omsorg, både i kommunal och privat regi. Vi önskar engagerade pedagoger som kan se elevernas potential och utvecklingsmöjligheter. Lösningsfokuserad livssyn och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att kunna bedriva ett framgångsrikt arbete tillsammans med kollegor och elever. En viktig del av arbetet är att möta varje enskild elev ute arbetslivet och att då kunna anpassa arbetssätt och bemötande. Flexibilitet och nytänkande är nyckelord som beskriver egenskaper hos personerna vi söker. Din kompetens ska bidra till verksamhetens utveckling, kvalité och resultat. Vi tror på samarbete och kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkeslärarexamen inriktning mot vård- och omsorgslärare, 90 hp. Har du bred erfarenhet inom vård- och omsorg samt erfarenhet av validering och lärlingsutbildning är detta meriterande. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse Tidsbegränsad anställning med 1 års varaktighet, kan eventuellt övergå i en tillsvidareanställning vid innehavande av yrkeslärarexamen enligt ovan.
Publicerad
2019-12-11
Ansök senast
2020-02-16

Upplysningar

 • Karin Christiansen
  Rektor
  Telefon: 070-819 42 92
 • Mathias Sandberg
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-152 89 90
 • Emanuel Rosenbring
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer
C33808 - 2019

Dela detta jobb

Yrkeslärare i vård och omsorg till Kommunvux i Halmstad

Halmstads kommun utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen