skoljobb.se

Vinsta Grundskola Västra söker lärare i Idrott och Svenska

Regioner
Utgår

2022-05-24

Ansök nu

Vinsta Grundskola Västra söker lärare i Idrott och Svenska

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm. Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 1100 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer. Skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden sedan några år tillbaka. Dessa är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och älskar ditt jobb, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil och kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Genom ditt pedagogiska ledarskap vill vi att du skapar goda relationer med elever, personal och föräldrar. Du kommer eventuellt vara mentor för en klass på mellanstadiet. Undervisningen kommer att vara i åk 6 och 9. Då skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden är kunskap och erfarenhet inom dessa områden meriterande. Tjänsten är främst inriktad på undervisning i idrott och hälsa, men i kombination med svenska/sva

Kvalifikationer

Lärarexamen med lärarlegitimation i idrott och hälsa samt svenska. 

Övrigt

Sökande ska ha för anställningen föreskriven lärarutbildning/legitimation eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022 08 10
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Vällingby
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/3364
Facklig företrädare
  • Anneli Vainio LR, 08-50805600
  • Eva Holmkvist Lärarförbundet, 076-1245892
Publicerat      2022-05-10
Sista ansökningsdag      2022-05-24
Legitimationskrav      Lärare
Utbildningskrav      Högskola/universitet

Dela detta jobb

Vinsta Grundskola Västra söker lärare i Idrott och Svenska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen