skoljobb.se

Vikariesamordnare/Lärarvikarie

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Vikariesamordnare/Lärarvikarie

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor?
Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 670 elever, belägen i natursköna Hässelby norra villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2000 och har ljusa lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Mer information hittar du på vår hemsida www.trollbodaskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Samordning av vikariebehov samt undervisning som vikarie i alla ämnen. Du har ansvar för att varje dag se till att verksamheten i skolan är bemannad så att den fungerar på ett bra sätt för eleverna. Planeringen av vikarier är både lång- och kortsiktig och sker i samarbete med skolledningen.

Du ansvarar för vår vikarieanskaffning, placering och uppföljning i klasser samt på fritids. För våra vikarier kommer du vara deras främsta kontaktperson, där du ger dem all information de behöver för att lyckas i sina uppdrag. Vi använder oss av egna timanställda vikarier, samt även inhyrning av personal via stadens vikariepool. Det är en stor fördel om du själv arbetat i skola tidigare, då en del av arbetet är att själv vara ute i den pedagogiska verksamheten. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Du behöver vara på plats 07.15 måndag till fredag. 
 

Kvalifikationer

• Du är insatt i skolans läroplan
• Du är strukturerad och har god organisationsförmåga

• Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning         

Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Om det låter intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss.

Tjänsten är ett vikariat, det finns en möjlighet att tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning om behovet finns.

Övrigt

Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Vikariesamordnare/Lärarvikarie

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen