skoljobb.se

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Företag Humly Edtech AB
Regioner
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Om jobbet

Jobba som lärarvikarie via Humly, på dina villkor!

Humly matchar utbildare med lärarvikariat hos hundratals skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Är du en person som gillar att jobba med ungdomar och vill göra skillnad i skolor - hos oss kan du få ett givande extrajobb! Vi söker nu fler drivna medarbetare för vikarieuppdrag inom skolan.

I vår app anger du ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag. Du väljer själv bland dessa när och hur mycket du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar till heltidstjänster under längre vikariat. Hos Humly kan du anpassa arbetsmängden efter dina möjligheter och schema. Det viktiga för oss är att du sprider din kunskap med barn och unga.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vart du befinner dig i livet.

Våra förväntningar på dig:

  • Du har avslutad gymnasieexamen

  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet

  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska

  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i och runt Göteborgs kommun.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på grundskole- eller gymnasienivå. Våra vikarieuppdrag sträcker sig från grundskolan upp till gymnasiet.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan! #jobbjustnu

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsgivaren
Humly Edtech AB

 

 

Dela detta jobb

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Humly Edtech AB