skoljobb.se

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Företag Humly Edtech AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Om jobbet
Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker personer som drivs av att jobba med barn och ungdomar och som vill göra skillnad i skolor i och runt Stockholm - hos oss kan du få ett givande extrajobb!

I ditt jobb så utgår du får vår app. Du anger inom vilka ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av att jobba - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag som matchar dig. Du väljer själv när och hur mycket du önskar jobba. Hos Humly finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat. Detta gör att du får det perfekta extrajobbet som student eller kan förgylla barnens utbildning när du gått i pension. Jobbet är också givande för dig som är mellan två jobb, vill testa något nytt eller för dig som helt enkelt vill dela med dig av din kunskap.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare.

Våra förväntningar på dig:

  • Du har avslutad gymnasieexamen

  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet

  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska

  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i och runt Stockholm

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan! #jobbjustnu

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.

 

 

Dela detta jobb

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Humly Edtech AB