skoljobb.se

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Företag Humly Edtech AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Om jobbet

Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app.

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker dig som vill ge barn och unga inspirerande innehåll i deras utbildning. Vi letar efter dig som vill göra skillnad i skolor och förskolor i Katrineholms kommun - hos oss hittar du ett givande extrajobb!

I ditt jobb hos Humly så utgår du får vår app. Du anger inom vilka ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av att jobba. Och utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag som matchar dig. Du väljer själv när och hur mycket du önskar jobba. Hos Humly finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig från några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat. Detta gör att du får det perfekta extrajobbet som student eller kan förgylla barnens utbildning när du gått i pension. Jobbet är också givande för dig som är mellan två jobb, vill testa något nytt eller för dig som helt enkelt vill dela med dig av din kunskap.

Idag ser vi ett ökat behov i Katrineholm för ämnesspecifika uppdrag och söker därför nu dig med erfarenhet av/kunskap kring ämnen såsom trä- och syslöjd, idrott och hälsa samt språk (tyska, spanska och franska). Detta är inget krav utan mer en fördel i ansökningsprocessen.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare.

Våra förväntningar på dig:

  • Du har avslutad gymnasieexamen

  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet

  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska

  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i och runt Katrineholm

  • #jobbjustnu

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Har du erfarenhet eller kunskap kring ämnesspecifika uppdrag ber vi dig redan i ansökan att skriva med detta. Ange denna kompetens i fritextfältet för att underlätta i rekryteringsprocessen.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Katrineholm i Södermanlands län.

 

Dela detta jobb

Vikariera inom skola och förskola med Humly

Humly Edtech AB