skoljobb.se

Vikarier till Kunskapsskolan Enköping

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Vikarier till Kunskapsskolan Enköping

Har du erfarenhet av att undervisning och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Vi behöver nu vikarier till skolan och söker dig som har ämneskunskap inom något av av de 17 skolämnena eller har annan skolerfarenhet som till exempel elevassistent.

Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9. Skolan flyttade i höstas in i nya moderna lokaler centralt vid resecentrum. Se gärna bilder och filmer på skolans hemsida https://www.kunskapsskolan.se/skolor/enkoping/ansok/informationsmote-och-oppet-hus

Skolan har idag 560 elever och de högsta studieresultaten i kommunen. Skolan startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar.

Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som vikarie hos oss kan det utifrån dina önskemål och din profil finnas möjligheter att ha egna lektioner, vara rastvärd eller elevassistent.

Uppdragen är av två karaktärer:

- Längre uppdrag, upp till flera månader - skolerafenhet och god kunskap i ett eller flera ämnen krävs.

- Kortare uppdrag, enstaka dagar - med kort varsel finnas till hands. Skolan ringer 07.30 på morgonen för vik samma dag.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och de första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Kontaktpersoner

Rektor Lena Odén 076-77 97 698 l ena.oden@kunskapsskolan.se

Btr. rektor, Signe Ritenius Caveness 073-50 92 936 signe.riteniuscaveness@kunskapsskolan.se

• Ansökan sker via länk nedan senast den 19 september 2021

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Vikarier till Kunskapsskolan Enköping

Kunskapsskolan