skoljobb.se

Vikariat lärare i engelska/spanska åk 4-6

Regioner
Utgår

2019-12-05

Ansök nu

Vikariat lärare i engelska/spanska åk 4-6

 

Arbetsplatsbeskrivning

Snösätraskolan är en tvåparallellig skolenhet med årskurserna F-6 på höjden i stadsdelen Rågsved, i södra Stockholm. På skolan går just nu ca 325 elever och vi har tre fritidshemsavdelningar för åk F-3. Våra mellanstadieelever går på fritidsklubbsverksamhet i externa lokaler. Vi är ett glatt gäng om ca 65 personal som nu söker nya kollegor som vill vara med och driva skolans utveckling framåt.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa våra klasser på mellanstadiet i engelska, dvs åk 4-6. Du kommer också att undervisa en grupp i årskurs 6 i moderna språk, spanska, samt också undervisa i modersmål engelska. Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och van vid den administration och övriga uppgifter som är förenliga med lärarrollen. Vi arbetar i arbetslag och du samarbetar med andra för att dagligen finna fungerande lösningar i vår verksamhet. Ett kollegialt förhållningssätt där du gärna både stödjer andra att utvecklas och själv söker stöd när du behöver det. Du har ett relationellt ledarskap, förmåga att inspirera och motivera, känner dig trygg i klassrummet och i mötet med eleverna. Är van att hantera föräldrakontakter. Ditt arbetssätt är effektivt och flexibelt för att kunna möta oförutsedda uppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har en pedagogiskt utbildning i engelska och spanska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning, betygsättning och administration.

Du ska ha ett relationellt ledarskap och förmåga att förstå vilka behov varje elev har för att kunna lyckas i din undervisning.

Övrigt

Dela detta jobb

Vikariat lärare i engelska/spanska åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen