skoljobb.se

Logo

Vi söker två förskollärare till Stensjöns förskola

Ansök nu

Vi söker två förskollärare till Stensjöns förskola

 Vi är Nässjö kommuns förskolor. Här jobbar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat uppdrag samt hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Och nu letar vi efter dig!

Stensjön är en naturskön kransort i Nässjö kommuns sydöstra del. Förskolan har ljusa, moderna och anpassade lokaler. Det finns fina kommunikationsmöjligheter från både Nässjö och Vetlanda.

Förskolan arbetar med hållbarhet och återbruk. Tillsammans utforskar vi nya sätt att tänka och använda material i omgivningen. Visionen är att skapa en nyfikenhet där kreativiteten inte sätter några gränser. Miljön ska vara meningsskapande för våra barn där vi lär i ett samspel där alla ska känna att de kan lyckas och utmanas. Det är genom lek och glädje barnen utvecklas och lärandet sker.
Stensjöns förskola är en mindre enhet som består av två avdelningar. Avdelningarna delas in i tre grupper och arbete i mindre sammanhang är en norm på förskolan. Sammanhållningen är en viktig del av Stensjöns arbete och är en prioriterad fråga i personalgruppen. Stensjöns förskola består av ett härligt gäng som alla bidrar till ett gott arbetsklimat. Här kommer du att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att prova dina idéer. Sådant gillar vi! Vill du vara med och bidra?
 

För mer information: http://www.nassjo.se

Arbetsuppgifter:

Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande, för varje barn och för hela barngruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål och läroplan.

Du tar ansvar för hela förskolan och förstår att du tillsammans med övriga förskollärare på förskolan är pedagogiskt ansvariga för alla barn. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och eftersträvar ständigt att utveckla dig själv i ditt yrke som förskollärare. Du står stadigt vid förändringar och har förmåga att följa och skapa förståelse över fattade beslut.
Du är intresserad av inriktningen hållbarhet och återbruk och strävar efter att utveckla och utvecklas inom det.

Förskolans arbete präglas av ett interkulturellt förhållningssätt där vi lägger stor vikt vid goda relationer till barnen och deras familjer.

För att tjänsten ska gälla tills vidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Kvalifikationer:

För oss är det viktigt med erfarenhet, men det är ännu viktigare att du är rätt person. Det viktiga är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra hos och tillsammans med oss.

Vi söker dig nyexaminerad eller legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar, har god samarbetsförmåga och har en förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är medforskande och reflekterande samt vågar prova på lösningar som driver förskolans utbildning framåt. Genom din öppenhet och nyfikna förhållningssätt vågar du förändra det som behöver förändras.
Det är en självklarhet för dig att systematiskt utvärdera och kvalitetshöja utbildningen och att du ser digitalitet som en naturlig del i undervisningen, samt att du har ett intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och sprida kunskap och erfarenheter till dina kollegor.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Löneförmåner: I Nässjö kommun får du som tillsvidareanställd medarbetare arbetskläder för utomhusbruk.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-05-20

Arbetsgivarens referensnummer: ÖAa026

Upplysningar lämnas av:

Özlem Selin
Rektor
Telefon: 0380-51 74 40
E-post: ozlem.selin@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Vi söker två förskollärare till Stensjöns förskola

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen