skoljobb.se

logo

Vi söker en grundskollärare spanska till Strandskolan

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Vi söker en grundskollärare spanska till Strandskolan

Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Strandskolan är en F-9-skola med 750 elever i en vacker skolbyggnad. Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”Vi ger våra barn rötter och vingar” erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar – att lära sig att lära.

Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunskaper och elever. Med höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare når vi framgång. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Med höga elevresultat jobbar vi aktivt med skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi har kommit en bra bit på väg i användandet av digital teknik.

Strandskolan är en fantastisk skola att verka i. Vi har årskursvisa arbetslag med arbetslagledare i alla tre stadier F-3, 4-6 och 7-9. Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola. Här får du stort förtroende från ledningen och stora möjligheter att utvecklas i din lärarroll.

Om tjänsten

Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utveckla och förbättra undervisningen. Varje pedagog behöver en stor verktygslåda för att kunna erbjuda en framgångsrik varierad undervisning. Vi utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och arbetar tillsammans, där varje medarbetare är viktig i arbetet med att få varje elev att lyckas.

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig legitimerad lärare i spanska och eventuellt ytterligare något ämne. Vi söker en lärare som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och god förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö så att elever når resultat.

Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs för att stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 maj 2022. Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor, Mehrnush Yarbakht, mehrnush.yarbakht@tyreso.se, telefon: 070-169 88 92.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-09
Löneform      Fast
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      50%-100%
Ort      Tyresö
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/137
Kontakt
  • Mehrnush Yarbakht, +46-857827892
Publicerat      2022-04-20
Sista ansökningsdag      2022-05-20

Dela detta jobb

logo
Vi söker en grundskollärare spanska till Strandskolan

Tyresö kommun