skoljobb.se

Trä- och metallslöjdslärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som kan undervisa i trä-och metallslöjd i årskurserna 3-9. Tjänsten är ett vikariat under cirka ett år. Tillträde under februari/mars 2020.

Du kommer att tillsammans med kollegor i arbetslaget ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärande under elevens skoldag. Tillsammans driver ni det pedagogiska arbetet framåt i arbetslaget och i samarbete med skolledning och personal. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument.

Din kompetens
Vi söker en lärare som brinner för ämnet. Om du fortfarande studerar och inte hunnit få din legitimation är du också välkommen att söka. 

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet, som att du är trygg, tydlig ledare och en god förebild som att du brinner för ämnet. I din personlighet är du  stabil och har lätt att skapa förtroende med elever. Det är viktigt att du har ett positivt förhålliningssätt ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget. Du har även en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan kommer att hållas löpande.

Vill du veta mer
Kontakta rektor Pär Palmgren 036-106660

Dela detta jobb

Trä- och metallslöjdslärare

Jönköpings kommun