skoljobb.se

Trä & Metallslöjdslärare 25-40% åk 3-6

Ansök nu

Trä & Metallslöjdslärare 25-40% åk 3-6

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Fågelsta skola är en skola på landet söder om Motala som arbetar tematiskt och åldersintegrerat. Här finns ca 100 elever. Vi har ett bra samarbete mellan skola och fritids.
I skolan återfinns väl fungerande arbetslag som organiserar och tar ansvar för ämnen, teman och samordningen av de enskilda elevernas studiesociala situation.

Godegård - den trivsamma skolan på landet.
Här blir alla sedda och får hjälp med det som behövs.
I Godegård tar alla hand om varandra!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som Trä & Metallslöjdslärare i åk 3-6.
Utökad tjänst är möjlig om du har behörighet i No, musik eller bild.

Du kommer arbeta på både Fågelsta skola som Godegårds skola. Möjlighet till endast en av skolorna kan eventuellt vara möjligt.

Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av din undervisning. Du är ansvarig för bedömning och betygssättning.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete inom grundskolan med behörighet i Trä & Metallslöjd åk 3-6. Meriterande är behörighet även i ämnena NO, musik och bild.

Du har ledarerfarenhet och trivs med att motivera, leda, utveckla och entusiasmera andra.

Vi vill att du är en lagspelare som tycker det är viktigt att bygga goda relationer till såväl elever som kollegor. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt arbetet med inkludering och extra anpassningar i undervisningen när det gäller elever i behov av stöd.

Då arbetet är förlagt på två landsortsskolor med begränsade kommunikationer är körkort önskvärt.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Trä & Metallslöjdslärare 25-40% åk 3-6

Motala kommun