skoljobb.se

Timvikarier till Frejaskolan

Företag Gnesta Kommun
Regioner
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Timvikarier till Frejaskolan

Om arbetsplatsen

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss. Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Frejaskolan är en F-9-skola med totalt cirka 700 elever, som ligger i ett villaområde centralt i Gnesta med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi jobbar i arbetslag med en hög grad av självständighet.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie ingår du i vår interna vikariepool. I de lägre årskurserna arbetar du som klasslärare, medan du i de högre årskurserna arbetar som lärarvikarie i olika ämnen.

Kvalifikationer

Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal och skrift och har minst en 3-årig gymnasieutbildning. Du bör kunna ställa upp med kort varsel när så behövs. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en hel skoldag. Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal. Att du är punktlig är ett krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregistret. Uppge i din ansökan vilka stadier eller ämnen du helst vikarierar i.

Fakta om tjänsten

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Timavlönad

Publicerad

2021-08-12

Ansök senast

2021-12-12

Upplysningar

Patrik Göransson
Biträdande rektor Frejaskolan
Telefon: 0158 – 275 215
E-post: Patrik Göransson

Annika Nelander
Biträdande rektor Frejaskolan
Telefon: 0158 - 275 940
E-post: Annika Nelander

Kommunal
Fackexpedition
Telefon: 010 442 87 10
E-post: Kommunal

Referensnummer
A1047729

Dela detta jobb

Timvikarier till Frejaskolan

Gnesta Kommun