skoljobb.se

logo

Timvikarier till förskola

Företag Gislaveds kommun
Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Timvikarier till förskola

Kommunstyrelseförvaltningen, HR-avdelningen, Bemanningsenheten

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Bemanningsenheten söker nu nya timvikarier till förskola. Det är en intermittent anställning där man arbetar efter behov och är timavlönad.

Arbetsuppgifter

Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till längre tid och arbetsstället kan variera från dag till dag. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag men gärna två dagar i veckan. I denna roll ska du vara beredd på att kliva in i en barngrupp och ersätta ordinarie personal. Du ska också vara beredd på att kunna hantera barn i olika åldrar i både inne- och utelek.

Kvalifikationer

Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik och lätt att samarbeta med. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Ska ha genomfört D-nivå i språkutveckling, SFI. Du är välkommen att söka hos oss om du är 18 år fyllda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Om du går vidare i processen så kommer du att bli kallad till intervju via mail, så håll koll i både inkorg och skräppost.

Erfarenhet är inte ett krav men meriterande. Körkort och tillgång till bil är önskvärt.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till förskola

Gislaveds kommun