skoljobb.se

logo

Timvikarier Edsbergsskolan

Regioner
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

Timvikarier Edsbergsskolan

Timvikarier
Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Är du vår nya timvikarie på Edsbergsskolan?

Vi söker timvikarier till grundskolan. Tjänsten är en timanställning vid behov och innebär att du arbetar när ordinarie personal är frånvarande. Behov av vikarier finns för arbetsuppgifter som lärare och elevassistent. Det kan vara allt från några timmar till en längre period. Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskännande. Känner du att detta är ett arbete som passar just dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Edsbergsskolan är en 7-9 skola och även grundsärskola. Vi har ca 400 elever och drygt 60 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur, natur och sportfält. Vi har eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla. Lokalerna har under det senaste året genomgått en renovering och är ljud- och ljusanpassade. 

Rekrytering till tjänsten sker löpande under terminen. 

För frågor om tjänsten kontakta administratör Helen Lundberg 08-594 77 930
Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan
Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Timvikarier Edsbergsskolan

Sollentuna kommun