skoljobb.se

Anställningsform: Behovsanställning
Antal jobb: 6

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning

Om jobbet
Fredsborgskolan är en fristående skola med två separata byggnader, en för F-6 och en för 7-9. Vi arbetar med profilerna, Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna (F-6) och Matematik, Språk samt Hälsa och Rörelse för de äldre årskurserna (7-9). Fredsborgskolan har idag totalt ca 870 elever.

I januari 2020 flyttade F-6 in i helt nybyggda lokaler. Skolbyggnaden på 4500 kvm i två plan inrymmer både idrottshall, matsal och tillagningskök. Lokalerna är ljusa och moderna. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom olika fokusområden. Tydlighet, Förutsägbarhet och Struktur är tre ledord som genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt, utvecklande och utmanande extrajobb? Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie i årskurs F-6 eller årskurs 7-9 på Fredsborgskolan.

Att arbeta som vikarie hos oss innebär att du ska kunna ersätta skolans ordinarie personal vid frånvaro, i varierande årskurser och ämnen. Du behöver därför vara förberedd på att bokas upp på arbete med kort varsel - ofta samma morgon.

Som person är du en god förebild och en trygg ledare, som vet vad det innebär att skapa arbetsro i elev/barngrupp och i klassrummet. Du har god förmåga att kunna ta instruktioner och genomföra och leda undervisningen/verksamheten. Du behöver även kunna ta egna initiativ. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande, samt arbetslivserfarenhet från något område. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det särskilt meriterande. Du talar och skriver god svenska. För att jobba i skola och förskola behöver du ett giltigt utdrag ur Belastningsregistret. Beställ det redan idag!

Innan du börjar arbeta hos oss får du se en kortare introduktionsfilm, som ger dig verktyg och tips innan ditt första möte med Fredsborgskolans elever.

Märk din ansökan med resurs F-6 eller resurs 7-9, beroende på vilken del av Fredsborgskolan ansökan avser.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Företagsallén 14/Näsvägen 17
18421 Åkersberga

http://www.fredsborgskolan.se

Kontakt

Ida Åström
Bitr. rektor F-6
ida.astrom@fredsborgskolan.se

Malin Ek
Bitr. rektor 7-9
malin.ek@fredsborgskolan.se

Timvikarie i skola / fritidshem

Regioner
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb