skoljobb.se

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 12 - 14

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 12 - 14

About this vacancy

Lärare i Svenska som andraspråk åk 7-9 till Internationella Engelska Skolan i Johanneberg (Göteborg)

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap och ditt intresse för det svenska språket? Är du engagerad och vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår skola?

IES Johanneberg startade 2010 och är en årskurs 7-9 skola. Skolan har 560 elever och ca. 60 personal. Vi är en skola med en tydlig struktur som möjliggör för lärare att fokusera på att undervisa och där eleverna vet vad som förväntas av dem. Vår värdegrund utgår från att vi tror på elevernas förmåga och potential och vi sätter lärande och kunskap i främsta rummet. Eleverna lär sig att ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och skolans miljö samt att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. I ämnet svenska bedrivs undervisningen bara på svenska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella-, och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. 

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Passionerad i ämnet svenska: Du vill inspirera dina elever till att älska svenska lika mycket som du gör.

  • Engagerad för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential. Lektionerna är lärarledda och läraren är ledaren i klassrummet.

  • Positiv och initiativrik: Du är intresserad av att vara med och utveckla vår nya skola. Vi har fina utvärderingar från föräldrar, elever och personal men vi är fortfarande en ny skola i förändring. En positiv och nyfiken attityd är viktigt för att lyckas med detta.

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. 

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 42 skolor och cirka 28 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.johanneberg.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.johanneberg@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Lärare SVenska som andraspråk"

Dela detta jobb

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 12 - 14

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB