skoljobb.se

Teacher, Swedish

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-16

Ansök nu

Teacher, Swedish

About this vacancy

Lärare i svenska

Vi söker en behörig lärare med lärarlegitimation i svenska som vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision och skolkultur. Vill du dela med dig av din kunskap, dina erfarenheter och är entusiast att vara med och utveckla vår skola i Täby?

Internationella Engelska Skolan Täby är en 4-9 skola med ca 1300 elever och 130 medarbetare. Vi är stolta över vår skolkultur och vårt arbete med att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Vi har höga akademiska förväntningar, vilket innebär att vi arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och utvecklas i sitt lärande. För oss är det även viktigt att eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa utbildnings möjligheten för våra elever.

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.

  • Passionerad för ditt ämne: Du vill inspirera dina elever till att älska ämnet lika mycket som du gör.

  • Entusiastisk för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin fulla potential.

  • Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra utveckla skolan vidare.

Vi önskar att du är behörig lärare med lärarlegitimation i svenska

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 34 skolor och cirka 24 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.taby.engelska.se

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka ansökan till alastair.wither.taby@engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Swedish

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB