skoljobb.se

Teacher, Special Education , Ages 12 - 16

Ansök nu

Teacher, Special Education , Ages 12 - 16

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Vi har en stark kultur som bygger på beprövade rutiner där bemötandet blir givet. Det här gör att hos oss får lärare fokusera på undervisning och lärande. Eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

IES Bromma är en skola för årskurserna 4-9 med 945 elever och 100 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

Tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med speciallärarutbildning eller specialpedagogisk kompetens, och med behörigheter i flera ämnen, så som i svenska, matematik och no. I tjänsten ingår att i ett tätt samarbete med en elevassistent undervisa elever i vår särskilda undervisningsgrupp för elever i åk 7-9. Gruppen startar hösten 2022.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för att undervisa och arbeta med elever med autism och NPF-problematik i en särskild undervisningsgrupp eller generellt i grundskolan.

Vi ser också att du har erfarenhet av och kunskaper i att arbeta med digitala verktyg och att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är viktigt att du ser goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor som en naturlig del av ditt arbete och du kan skapa goda lärmiljöer utifrån ett tydligt strukturerat och lågaffektivt ledarskap samt en god didaktisk förmåga, där du kan differentiera material och  möta eleverna på deras kunskapsnivå. 

Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs förmåga att utvecklas och lära. Du har höga förväntningar på eleverna och en förmåga att möta olika elevers behov. Du är flexibel och lösningsfokuserad och förstår nyttan av att samarbeta med elev och vårdnadshavare, av att arbeta i ett team och lära tillsammans med kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag på IES Careers. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Teacher, Special Education , Ages 12 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB