skoljobb.se

Teacher, Spanish , Ages 12 - 15

About this vacancy

Där lärare kan undervisa och elever lära sig

Är du en engagerad lärare som älskar att undervisa i spanska, och skulle du trivas i en internationell miljö? Vi letar efter en behörig spansklärare med lärarlegitimation som kommer att undervisa elever i årskurs 6–9. Positionen är på 75 %, och är en tillsvidareanställning med start i november 2021. Andra ämneskombinationer är meriterande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetsplatsen

IES Halmstad är en populär friskola för elever i årskurs 4–9 med runt 600 elever och 70 medarbetare. Oavsett om du är ny i yrket eller redan har arbetat flera år tror vi att IES Halmstad kan vara nästa steg. För dig som är ny finns gott om stöd att få på skolan, både från dina kollegor och från vår Academic Manager som gärna hjälper med planering, uppföljning och struktur. För dig som redan är etablerad lärare erbjuder skolan en inspirerande internationell miljö där strukturen och ordningen gör att du kan lägga mer av din arbetstid på undervisning och lärande och minimalt med tid på ordningsfrågor, vilket vi anser vara viktig del för en trevlig och positiv arbetsmiljö.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på att behärska det engelska språket, studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan. Vi följer den svenska läroplanen med undervisning både på svenska och engelska.

Positionen

Du kommer att bli del av ett kreativt och erfaret team där du har ansvar för din egen undervisningsplanering. Vi arbetar nära varandra i våra ämneslag med ämnesutveckling och ämnesöverskridande teman, så vi letar efter en kreativ lagspelare som vill vara en del av en personalgrupp där vi jobbar tillsammans för att skapa en kvalitativ utbildning på vår skola.

Undervisningen sker på svenska och spanska, och goda kunskaper även i engelska är en fördel, då detta är vårt företagsspråk. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass.

För att kunna bli tillsvidareanställd krävs det att du är behörig att undervisa i spanska samt har svensk lärarlegitimation. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. 

Vem är du?

Du är en engagerad lärare med mycket driv, du är en förebild för dina elever, och en tydlig och trygg ledare. Du bryr dig om dina elever och deras mål, och stöttar dem med en coachande approach. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är strukturerad, lojal, mottaglig och ansvarstagande.

Ansvarsområden

  • Undervisning i spanska

  • Att skapa nödvändiga förutsättningar för att eleverna ska ta till sig kunskap och uppnå sina individuella mål

  • Att utveckla elevernas kunskaper och förmågor utifrån läroplanen, genom tydliga kriterier, mål och feedback.

  • Att vara en förebild och erbjuda trygghet, ordning och en lugn skolmiljö både i och utanför klassrummet.

Behörighet

  • Behörighet i spanska åk 6–9

  • Svensk lärarlegitimation 

Varför du ska söka

För rätt kandidat är det här en spännande möjlighet att jobba i en givande och intressant internationell miljö. Låter det här som en tjänst för dig? Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag via https://apply.engelska.se/vacancy/cgXqEX5KcpzFNkQBj. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas digitalt eller på plats i Halmstad.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Karoline Engberg, Academic Manager072 853 14 64, karoline.engberg.halmstad@engelska.se

Emma Lundahl, facklig representant072 174 48 89, emma.lundahl.halmstad@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Spanish , Ages 12 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB