skoljobb.se

Teacher, Science, Technology , Ages 11 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Teacher, Science, Technology , Ages 11 - 16

About this vacancy

Internationella Engelska skolan Liljeholmen söker just nu en lärare för undervisning i ämnet teknik i årskurs 5, 7 och 9. Anställningen är ett föräldravikariat och gäller en 100%-tjänst nästakommande termin.Vi är en grundskola med över 930 elever i årskurs 4 - 9 med ca 90 medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i en internationell miljö med stödjande kultur och närhet till ditt ämneslag!

Din roll 

  • Undervisa lektioner i teknik för årskus 5, 7 och 9
  • Mentorskap för elever i åk 7
  • Ha reglebunden kontakt med vårdnadshavare
  • Dokumentera elevernas utveckling
  • Agera i enighet med skolans kärnvärden

Din profil

Vi ser gärna att du har en behörighet att undervisa i ett eller flera av NO-ämnena, framförallt teknik och att du har möjlighet att starta din tjänst, senast den 9 januari (eventuellt tidigare, öppet för dialog).Vi söker i första hand dig som har goda ämneskunskaper i teknik och gärna erfarenhet av att undervisa och/eller leda grupper och unga. Det är bra om du vet vem du är i ledarsituationer så att du tydligt kan förmedla den norm som du önskar att upprätthålla i din undervisning. Detta för att skapa ett tryggt klassrumsklimat där lärande får stå i fokus. 

Vi söker dig som uppskattar att arbeta på en skola med en tydlig kultur att sträva mot dagligen och du vill bidra till att skapa och upprätthålla ett gott samarbete och relationer med både elever och kollegor.Förutom att skapa meningsfulla, intressanta och lärande lektioner vill vi även att du har förmågan att organisera och prioritera i ditt arbete. Vi hoppas också hitta en person som vill och kan vara en bra förebild och leda våra elever mot framgång i sin utbildning och utveckling.

Ansök

Om du tror att du hade passat för tjänsten, tveka inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att ta del av den och vi kallar fortlöpande till intervju så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Science, Technology , Ages 11 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB