skoljobb.se

Teacher, Music

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Teacher, Music

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Borås är en grundskola med ca 530 elever i årskurs 4 - 9.

Vi söker nu behöriga musiklärare på heltid med start i slutet av februari 2022. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en internationell miljö i ett målstyrt och stödjande team. Vi söker dig som, i ditt arbete och yrke som lärare, har lätt för att hitta och känna entusiasm, positivitet och ett djupare engagemang. Vi önskar att du har en god förmågan och prioriterar att skapa positiva relationer och gott samarbete så väl med kolleger, elever som vårdnadshavare.

Arbetet handlar till stor del om att bedriva och leda undervisning med fokus på lärande. Det är viktigt att du har förmågan och viljan att skapa lektioner som aktiverar elevernas intresse och engagemang genom meningsfulla och varierade arbetssätt och metoder. Det förväntas att du har goda organisatoriska förmågor, att du ser mentorskapet som något viktigt och värdefullt samt att du tar stort ansvar för att agera förebild för våra elever.

Huvuduppgifterna inkluderar:

• Skapa en stimulerande undervisningsmiljö för lärande

• Följa progressionen i elevernas lärande inom ämnet samt att kontinuerligt utvärdera och anpassa

• Kontinuerligt dokumentera elevernas utveckling, framsteg och resultat i våra system för att bl.a. synliggör detta för vårdnadshavare

• Mentorskap för elever och i detta ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare

• Agera i enlighet med skolans etos och kärnvärden, så väl i som utanför klassrummet

• Ta ansvar för och vara aktiv i att skapa ordning bland eleverna i enlighet med skolans beteendepolicy Intervjuer hållas fortlöpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Teacher, Music

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB