skoljobb.se

Teacher, Class Teacher, F-klass

Regioner
Utgår

2022-06-16

Ansök nu

Teacher, Class Teacher, F-klass

About this vacancy

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? Är du entusiastisk och brinner för att bygga en helt ny IES-skola från grunden?

Vi söker nu en lärare till en av våra två förskoleklasser.

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby öppnades i Augusti 2020. Vi startade upp denna skola med 16 klasser i åk F-7 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola. Vi har idag elever från F-8 fördelat på 18 klasser och kommer att ha 20 klasser från F-9 ht-22.

IES i Upplands Väsby är en internationell skola på riktigt. Vi har en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket leder till ökad kvalitet på utbildningen. Att få vara lärare i en nystartad skola innebär att man får vara med i uppbyggnadsfasen och kunna skapa bästa möjliga förutsättningarna som lärare från grunden. Detta innebär också att man måste vara flexibel, lyhörd, ha en positiv inställning samt vara en lagspelare. Du kommer att ingå F-3 teamet. Som stöd i ditt arbete har du en HOD (Head Of Department) samt en HOY (Head Of Year) som kommer att stötta dig i ditt arbete som förskoleklasslärare.

På IES Upplands Väsby har förskoleklasslärare ferietjänst och man jobbar inte i fritidsverksamheten. Alla klasser från F-2 har Förstärkt skolstart, vilket innebär att eleverna går från klockan 8 - 14 måndag till fredag. Detta gör vi då vi vill att fritidsledarna ska finns med i klassen under dagen för att möjliggöra uppdelningar av klasserna. Fritidsledaren jobbar mer tematiskt och praktiskt och läraren jobbar mer ämnesinriktat.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv ett personligt brev, bifoga CVlöneanspråk och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Teacher, Class Teacher, F-klass

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB