skoljobb.se

Svenska och engelska lärare till Vinsta grundskola västra

Ansök nu

Svenska och engelska lärare till Vinsta grundskola västra

 

Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola ligger i stadsdelen Vällingby där de yngre (åk F-5) går på Östra och de äldre (åk 4-9)på Västra. Vinsta grundskola är en välskött skola där initiativ och engagemang välkomnas på alla nivåer. Hos oss möter du trevliga och företagsamma barn och ungdomar samt en hög ambitionsnivå hos såväl medarbetare som hos skolledning. Arbetslagen utgör ett stort stöd för den enskilde, där man tillsammansmed skolans elevhälsoteam och ledningsgrupp arbetar hårt för att se eleverna lyckas. Brinner du för att ihop med andra utveckla skolan i allmänhet eller vår inriktning med Hälsa i synnerhet – då är vi kanske skolan just för dig!?

Vinsta grundskola har som kortsiktigt mål att nå över stadens snitt resultatmässigt, att vara det naturliga valet hos elever och föräldrar i närområdet samt vara en attraktiv arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med undervisning i SV/Eng på högstadiet samt delat mentorskap för en klass. Skolan har även organiserat ämneslärargrupper, där kollegialt utbyte sker inom ämnena. Som lärare på  Vinsta grundskola Västra arbetar du med nära samarbete i ett arbetslag.

 

Kvalifikationer

Behörighet att undervisa i SV/Eng med lärarlegitimation.

 

Övrigt

 

Dela detta jobb

Svenska och engelska lärare till Vinsta grundskola västra

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen