skoljobb.se

logo

Strandskolan söker en speciallärare med inriktning Sv/En för åk 4-9

Företag Tyresö kommun
Regioner
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Strandskolan söker en speciallärare med inriktning Sv/En för åk 4-9

Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Strandskolan är en F-9 skola med 750 elever i en vacker skolbyggnad. Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”Vi ger våra barn rötter och vingar”, erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar. Vi arbetar tematiskt och med kreativiteten i fokus. Ämnesövergripande arbete ser vi som viktigt och med ett gemensamt Öppet hus per termin för hela skolan får alla elever möjligheter att visa sina kunskaper på olika sätt.


Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunskaper och elever. Med höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare når vi framgång. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Med höga elevresultat jobbar vi aktivt med skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi har kommit en bra bit på väg i användandet av digital teknik. Strandskolan är en fantastisk skola att verka i. Vi har årskursvisa arbetslag med arbetslagledare i alla tre stadier F-3, 4-6 och 7-9. Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola.


Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utveckla och förbättra undervisningen och verksamheten i skolan och på fritids. Varje pedagog behöver en stor verktygslåda för att kunna erbjuda en framgångsrik och varierad verksamhet. Vi ser digitalisering som en naturlig del i vårt arbete och en möjlighet i vår verktygslåda. Kreativitet och estetiska lärprocesser är ytterligare strängar på vår lyra för att nå djupa kunskaper. Vi öppnar möjligheter och ser varje individs förutsättningar.

 

Vem är du?

Nu utökar vi vårt elevhäsloteam med fler speciallärare och kan beroende på din behörighet styra uppdraget till olika årskurser. Dock söker vi dig som är behörig och legitimerad speciallärare med undervisningserfarenhet i både svenska och engelska. Du har förmågan att skapa goda miljöer som främjar lärandet och arbetsglädjen hos eleverna. Du hittar olika strategier för att nå varje elev och stärka eleven i sin kunskaps- och personliga utveckling. Du har ett förhållningssätt som stimulerar elevernas nyfikenhet och intresse. Hög kompetens och erfarenhet inom svenskämnet är av yttersta vikt för att ge våra elever en god kunskapsutveckling. Du är trygg i att variera dina undervisningsmetoder för att möta alla elevers behov.


Vi ser att du är aktiv och bidrar till att driva hela vår verksamhet framåt. Som person är du lösningsfokuserad, positiv och ser möjligheter. Du ska vara en tydlig ledare och kunna arbeta självständigt och ha lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du ansvarar för att skriva pedagogiska kartläggningar och upprätta åtgärdsprogram samt att ha undervisning. Tillsammans med arbetslagen leder du det förebyggande och hälsofrämjande arbetet.


Vidare känner du dig trygg i att använda digitala verktyg som en självklar del av både din undervisning och i din roll som medarbetare. Du känner dig även trygg i att leda, handleda och vägleda lärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.
 

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 maj 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor, Mehrnush Yarbakht, mehrnush.yarbakht@tyreso.se,  telefonnummer 070-169 88 92.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-09
Löneform      Fast
Antal lediga befattningar      2
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Tyresö
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/95
Kontakt
  • Mehrnush Yarbakht, +46-857827892
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer
Publicerat      2022-05-05
Sista ansökningsdag      2022-05-30

Dela detta jobb

logo
Strandskolan söker en speciallärare med inriktning Sv/En för åk 4-9

Tyresö kommun