skoljobb.se

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss på Stora Högaskolan 7–9. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med många skratt och professionella medarbetare i olika åldrar.

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med undervisning i musik i åk 79. Du kommer att arbeta med planering, genomförande, och bedömning av undervisning och du kommer att vara mentor för en grupp elever. På skolan arbetar vi systematiskt med värdegrundsarbete utifrån läroplanen Lgr22.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till skolans utveckling och tillsammans strävar efter att utvecklas och nå uppsatta mål. Du har även en musiklärarkollega att bolla idéer med.

Du differentierar din undervisning och skapar tillgängliga lärmiljöer för gruppen så att alla elever lär och utvecklas. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Du ska ha en god pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

Omfattning: Heltid med möjlighet att arbeta 80% om så önskas.

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad lärare i musik som är en stark pedagogisk ledare och som brinner för utveckling av undervisning. Har du ännu inte fått din legitimation är du givetvis också välkommen att söka.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet och du tycker om att samarbeta med andra. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt, detta och lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 9/1-2023 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden, så välkommen med din ansökan redan idag.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-12-26

Arbetsgivarens referensnummer: A1176935

Upplysningar lämnas av:

Ann Simonsen
Rektor Stora Högaskolan 7-9
Telefon: 0303-730187

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Stora Högaskolan söker musiklärare för åk. 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-26

Ansök nu

Dela detta jobb