skoljobb.se

logo

Stödpedagog/resurspedagog

Företag Gislaveds kommun
Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Stödpedagog/resurspedagog

Barn- och utbildningsförvaltningen, Töråsskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Töråsskolan är en F-6 skola i Anderstorp. Vi har fina lokaler, en härlig skolgård samt nära till skog och sjö. Vi arbetar i arbetslag och vi är en en-parallellig skola. 

Arbetsuppgifter

Innebär att var ett nära stöd till en eller till flera elever i arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget fördelar ni arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna är att vara med på lektioner, undervisa en-till-en, vara rastvärd, ett extra stöd på idrottslektionen mm. Det är tillsammans i arbetslaget och med stöd av EHT-teamet som en meningsfull, hanterbar och begriplig skoldag utformas för bästa lärande för eleven/eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort hjärta och gott tålamod. Att du kan arbeta lågaffektivt och vara flexibel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta i skolan och på fritidshemmet. Vi önskar att du har en lärarutbildning eller en gymnasial utbildning från barn- och fritid.

Du behöver kunna tal och skriva svenska obehindrat.

Välkommen med din ansökan vi rekryterar löpande.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logo
Stödpedagog/resurspedagog

Gislaveds kommun