skoljobb.se

logga

Specialpedagog/speciallärare Raoul Wallenbergskolan Bromma

Regioner
Utgår

2022-06-17

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med drygt 300 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i de flesta årskurser och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi har ett kompetent fritidsteam och en helt ny skolgård som ger oss stora möjligheter att aktivera eleverna på raster och på fritids.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad specialpedagog/speciallärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge eleverna en god start i livet. Du är en tydlig ledare och förebild som ger både lärare och elever den inspiration de behöver för den goda undervisningen och lärandet.

I ditt uppdrag kommer du att handleda pedagoger och arbetslag kring inkluderande lärmiljöer och extra anpassningar samt stödja pedagogerna i arbetet med särskilt stöd, pedagogiska utredningar samt upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram. Du kommer även ha ett övergripande ansvar för skolans Studio där särskilt stöd ges till elever som är i behov av det. Du har stora möjligheter att själv bestämma över din arbetsdag vilket ställer krav på att du är en ansvarsfull, strukturerad, flexibel och drivande person med stor social kompetens. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och få andra att växa.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde den 8 augusti 2022.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdagen 17 juni 2022.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Anna Kämpinge, rektor för RWS Bromma, på e-post anna.kampinge@rws.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Specialpedagog/speciallärare Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB