skoljobb.se

Specialpedagog F-9 Frejaskolan

Företag Gnesta Kommun
Regioner
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Specialpedagog F-9 Frejaskolan

Om arbetsplatsen

På Frejaskolan är vi sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vill alltid nå längre. Vi befinner oss i en ständig utveckling av verksamheten. Våra medarbetares erfarenheter tas till vara och är, tillsammans med skolledningens, grunden för vårt utvecklingsarbete. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger. Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se analys och reflektion som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog på Frejaskolan F-9 förväntas du bidra positivt till skolans skolutveckling ur ett specialpedagogiskt perspektiv. Grundtanken i elevhälsoarbetet är att alla professioner samarbetar för att hitta strategier och arbetssätt som främjar alla elevers lärande och hälsa. Vi anser att det främjande och förebyggande arbetet ska stå i centrum. Du är ett stöd för pedagogerna i deras dagliga arbete med eleverna och du genomför observationer, kartläggningar och pedagogiska utredningar och bistår skolledningen i beslut kring särskilt stöd och andra specialpedagogiska insatser. En viktig del i arbetet är att utveckla skolans lärmiljöer. Du handleder och stödjer lärarna i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd och kan ha viss undervisning med elever i stora behov av specialpedagogiskt stöd. Du har även kontakt med vårdnadshavare och externa aktörers stödfunktioner.

Kvalifikationer

Vi utgår från att du som söker är legitimerad specialpedagog. Du har god insikt i skolans styrdokument och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

Fakta om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträde

Tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse.

Publicerad

2021-08-27

Ansök senast

2021-09-30

Upplysningar

Annika Nelander
Biträdande rektor
Telefon: 0158-275 261
E-post: Annika Nelander

Patrik Göransson
Biträdande rektor Frejaskolan
Telefon: 0158 – 275 215
E-post: Patrik Göransson

Lärarförbundet
Telefon: 0158-275 380

Lärarnas riksförbund
Telefon: 0158-275 000 (vxl)

Referensnummer
A1050540

Dela detta jobb

Specialpedagog F-9 Frejaskolan

Gnesta Kommun