skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Zederslundsskolan (skolår 7-9) är en skola med kunskap i centrum. Skolan ligger i ett lugnt och lummigt område i centrala Motala. Det är nära till bland annat hamnen, olika idrottsanläggningar, Göta kanal, Bondebackas grönområde, bussar och tåg. Vid Zederslundsskolan går det ca 300 elever fördelade på 12 klasser. Skolans lokaler är moderna, ljusa, välskötta och ändamålsenliga. Alla lektionssalar har en projektor och vissa salar har en smartboard. Alla elever får låna en elev-pc som fungerar som ett pedagogiskt verktyg.
 

Arbetsuppgifter

Till Zederslundsskolan söker vi nu en specialpedagog. Som specialpedagog är du en del av skolans elevhälsoteam som består av rektor, kurator, skolsköterska och skolpsykolog. I teamet bidrar alla med sin specialkompetens och hjälper varandra. Du har ett nära samarbete med specialläraren och pedagogerna i arbetslagen med målet att eleverna skall få förutsättningar att lyckas i skolan. I arbetet ingår att planera, genomföra och följa upp det specialpedagogiska arbete gentemot personal, elevhälsa och elever. Arbetet innefattar kartläggning på individ-, grupp-, och organisationsnivå utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv och du är ett stöd för pedagoger, vårdnadshavare och elever i utarbetandet och uppföljning av anpassningar och åtgärdsprogram. Som specialpedagog ingår du i skolans ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation mot grundskolan åk 7-9 med specialpedagogisk påbyggnad 90 hp. Erfarenhet av specialpedagogiskt arbete är meriterande.

Anställningen

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Tillträde: Tillträde 2020-08-03 eller enl. överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer: B 248/20

Gör ansökan

Kontaktperson(er)

Anna Malmgren

0141-22 55 55

Rektor

anna.malmgren@motala.se

Fackliga företrädare

Anette Sundqvist

070-2710295

Lärarnas Riksförbund

 

Johanna Ehinger Wren

0141-223368

Lärarförbundet

 

Övrigt

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Publiceringsdatum: 2020-06-30

Specialpedagog

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-16

Ansök nu

Dela detta jobb