skoljobb.se

Speciallärare till mindre undervisningsgrupp, utvecklingsledare

Ansök nu

Speciallärare till mindre undervisningsgrupp, utvecklingsledare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en kort promenad från stationen. Skolans vision är:

Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi drygt 900 elever och ca 115 medarbetare. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog och har erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du har god vana vid att möta elever med NPF/sårbarheter och ser individen bakom  diagnosen/funktionsvariationen. Du har goda kunskaper om hur vi tillsammans kan arbeta för att utveckla en god lärmiljö. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande och hälsa. 

Du kommer att arbeta i ett team med speciallärare, lärare och resurspedagoger som sedan tidigare arbetar hos oss. Du undervisar elever i en mindre undervisningsgrupp. Du delar liksom oss glädjen i att se eleverna växa; både som individer ur ett socialt perspektiv och kunskapsmässigt!

Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång. 

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att leda ett arbetslag!

Vi ser det som ett naturligt steg i skolans utveckling att samla våra kompetenser kring eleverna i år 1-6 (som arbetar i ett mindre sammanhang/Lärstudio) i ett arbetslag. Det innebär att du fungerar som utvecklingsledare och därmed blir en del av skolans ledningsgrupp.

Om du är intresserad kontakta gärna biträdande rektor Carola Vårkruse, 08-606 82 04,  för att berätta om din bakgrund och få information om uppdraget.

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering, tjänsten kan komma att tillsättas innan rekryteringstiden löper ut. Sista dag för ansökan, 20 juni.

Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-08-10

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/305

Kontakt: Carola Vårkruse
08-606 82 04

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-08-20

Sista ansökningsdag:
2021-09-24

Dela detta jobb

Speciallärare till mindre undervisningsgrupp, utvecklingsledare

Haninge kommun