skoljobb.se

logo

Speciallärare/Specialpedagog

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Speciallärare/Specialpedagog

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Du är en erfaren legitimerad lärare i grundskolan med behörighet i matematik för de högre åldrarna. Vi ser också gärna att du har speciallärarexamen alternativt specialpedagogexamen.

Ditt fokus kommer att vara att bidra till att det råder höga förväntningar på våra elever och oss själva, att du som lärare alltid har intresseväckande och varierad undervisning som grund till att skapa rätt förutsättningar för våra elever att leva upp till våra höga förväntningar.

Du har en positiv människosyn som utgår från att alla människor har en utvecklingsförmåga och genom individuella anpassningar kan eleven nå sin fulla potential. Det relationella förhållningssättet är självklart i ditt arbete.

Du kommer att arbeta verksamhetsöverskridande från årskurs 1-9. I ditt arbete ska du vara med och utreda behov, planera åtgärder och metoder så att eleverna på bästa sätt kan tillgodogöra sig undervisningen. I ditt pedagogiska ledarskap är du tydlig, kreativ och stimulerande och trygg med användandet av digitala hjälpmedel.

Du är en del i skolans specialpedagogiska team där ni tillsammans ansvarar för att ha en överblick över verksamhetens specialpedagogiska behov och var resurser ska läggas. Specialpedagogiska teamet har även till uppgift att handleda och stötta lärare och fritidshemspersonal i arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Västerholm är en grundskola för barn från förskoleklass upp till år 9. Skolan ligger omgiven av grönska och med en egen skolgård. Vi ser årsarbetslagen som en central del i verksamheten där den specialpedagogiska organisationen fungerar som ett stöd till elever och pedagoger och agerar efter behoven i verksamheten. Vår vision är att vara en skola för alla! Trygghet, ansvar och kunskap är vår kompass på kunskapens resa.

Tjänsten startar 15 augusti eller enligt överenskommelse.

Intervju och tillsättning av tjänsten sker fortlöpande.

Kvalifikationer

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Krav

  • Lärarlegitimation

  • Matematik, undervisning grundskolenivå

Meriterande

  • Speciallärarexamen

  • Specialpedagogexamen

Språk

Krav

  • Svenska

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Vårbergsvägen 41-43

12747 Skärholmen

Arbetsgivaren

Västerholms Friskola AB

http://www.vasterholm.se

Kontakt

Joakim Steinholtz

Rektor

joakim.steinholtz@vasterholm.se

0707605504

Dela detta jobb

logo
Speciallärare/Specialpedagog

Västerholms friskola AB