skoljobb.se

logo

Speciallärare i matematik åk 4-9

Regioner
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Speciallärare i matematik åk 4-9

Arbetsbeskrivning

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 600 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 230 elever och Häggvik åk 4-9. ca 370 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller ipad

Vi söker en speciallärare i matematik åk 4-9. Du ska ha förmågan att möta eleverna där deras kunskaper i matematik befinner sig. Du ger eleverna möjlighet att lära sig matematik på olika sätt. Du kommer även ha klassundervisning till viss del. Du måste tycka om att samarbeta nära med ämneskollegor. Du ingår i arbetslaget 7-9 och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor kring både undervisning och andra frågor rörande eleverna. Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega.


Kvalifikationer

Du är en erfaren och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du ska ha lärarlegitimation med behörighet i matematik åk 6-9. Du har dessutom en speciallärarutbildning eller dokumenterad högskolekompetens inom specialpedagogik eller speciallärare i matematik.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Speciallärare i matematik åk 4-9

Sollentuna kommun