skoljobb.se

Söderholmsskolan söker vikarie för bildlärare åk 3-6

Ansök nu

Söderholmsskolan söker vikarie för bildlärare åk 3-6

 

Arbetsplatsbeskrivning

Söderholmsskolan är en F-6 skola som ligger i Vårberg. Skolan är trygg och trivsam och har ca 370 elever från förskoleklass till åk 6 samt 60 personal. Skolans organisation bygger på årsvisa arbetslag i åk F-3 med integrerat fritidshem, åk 4-6ab samt praktisk-estetiska lärare. Fritidhemspersonalen ingår också i arbetslagen F-3 och bidrar till elevernas utveckling och lärande genom samverkan. Skolan har en öppen fritidsverksamhet för elever i årskurserna 4-6. Personalen i skolans samtliga verksamheter visar på stort engagemang och skicklighet, de ser möjligheter och bidrar till skolans positiva utveckling. Alla som arbetar i skolan anser att varje elev som går på Söderholmsskolan ska få en utbildning av hög kvalitet som ger eleverna kunskaper för livet, en vilja och möjlighet att välja sin egen framtid. Alla estetiska lärare är organiserade i ett eget arbetslag. Du kommer ingå i ett team av lärare som arbetar runt grupper i årkurs 1- 6.

Du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola med fokus på ett språkutvecklande arbetssätt, kollegialt lärande samt trygghet och arbetsro. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Arbetsuppgifter

Vår bildlärare kommer vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie under den tiden. Du kommer att undervisa i årskurs 3-6 i bild. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare som undervisar i praktiskt estetiska ämnen i årskurs 1-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i bild alternativt dig som är lärare i fritidshem med inriktning bild.

Som lärare är det viktigt att du:

  • har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande
  • har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare
  • i din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt
  • har ett starkt intresse för ditt ämne och underhåller kontinuerligt dina kunskaper

Du är en trygg och stabil person som har självinsikt. Du motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Söderholmsskolan söker vikarie för bildlärare åk 3-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen