skoljobb.se

Skolsköterska

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Skolsköterska

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns från och med i höst Haninges introduktionsprogram samlade; språkintroduktion, individuellt alternativ och yrkesintroduktion. Vi har även en gymnasiesärskola med ett trettiotal elever fördelade på nationella och individuella program. Totalt har vi runt 260 elever inskrivna på våra utbildningar.

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska kommer du att vara en viktig medarbetare i elevhälsoarbetet och ingå i vårt elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, kurator och skolpsykolog. Vi schemalägger EHT-tid i alla klasser där du kommer ha ansvar för lektioner med det fysiska hälsoperspektivet. Detta som ett led i det förebyggande elevhälsoarbetet.

Som skolsköterska på Riksäpplet erbjuds du handledning i din professionsgrupp samt kontinuerliga möten i professionsgrupp med kommunens andra skolsköterskor och skolläkare för kvalitetsarbete och kompetenshöjning.

Kvalifikationer

Du ska ha formell kompetens i form av vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso-och sjukvård för barn och unga eller Skövdes skolsköterskeutbildning. Vi ser det som meriterande att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och hälsofrämjande arbete. 

Villkor

Deltidstjänst med en omfattning på 50%. Tjänsten tillträds i samband med terminsstart höstterminen 2022.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.

Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, till exempel av medicinska skäl.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2022-08-15

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/97

Kontakt: Lars Madsén
08-606 70 70Marie Jonsson
08-606 91 81

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2022-02-10

Sista ansökningsdag:
2022-05-27

Dela detta jobb

Skolsköterska

Haninge kommun