skoljobb.se

Sfi lärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Sfi lärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sfi-lärare till undervisning av elever, främst inom studieväg 1 och 2.

Du ska arbeta formativt med att planera, genomföra och följa upp dina elevers lärande och progression, vilket innebär att du gör individuella kartläggningar och uppföljningar av dina elever.

Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete, deltar i möten, konferenser och fortbildning och du samarbetar med dina kolleger kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständigt förekommande i läraryrket t.ex. nationella prov.

Dag- och kvällsundervisning ingår i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Du är lärare med god erfarenhet av undervisning av elever med annat modersmål än svenska. Du har Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andra språk inom sfi, minst 30 hp.

Du har god datorvana och använder digitala lärverktyg i din undervisning.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara flexibel i din arbetssituation. Komvux är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra elever med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete i nära samarbete med dina kolleger.

Kontinuerlig antagning tillämpas, vilket innebär att eleverna påbörjar och avslutar sin utbildning vid olika tidpunkter.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Anställningsvillkor enligt avtal.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Sfi lärare

Lunds kommun