skoljobb.se

Servicesamordnare till Katedralskolan

Regioner
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Servicesamordnare till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Katedralskolan är Nordens äldsta gymnasieskola, grundad redan 1085. Vi har drygt 1500 elever och 160 anställda. Våra elever erbjuds högkvalitativ utbildning på fem olika program, alla högskoleförberedande. Som servicesamordnare kommer du att ingå i en arbetsgrupp som består av åtta lokalvårdare. Du kommer även att arbeta nära vaktmästeri, administration och vår skolrestaurang som drivs av måltidsservice.

Arbetsuppgifter

Som servicesamordnare ska du organisera det dagliga lokalvårdsarbetet på skolan. Du stöttar dina kollegor, fördelar arbetsuppgifter vid vakanser, ser till att verksamheten i stort fungerar och följer upp avvikelser. På ungefär halva tjänsten arbetar du med ditt eget städområde där du ansvarar för lokalvården.

Vi vill att både våra medarbetare och miljön ska må bra och därför är det viktigt att du har kunskaper om ergonomi och kan vara ett stöd i såväl att välja rätt städmetoder, som i hantering och val av städkemikalier och i att använda adekvat skyddsutrustning. I ditt uppdrag ingår att arbeta med planering, bokning av externa tjänster, bistå vid rekrytering och introducera nya medarbetare m.m. Ett viktigt inslag är också att tillsammans med administrativ chef se till att kvalitén följs upp och att vi lever upp till vårt egenkontrollsansvar enligt miljöbalken.

Vaktmästaruppgifter, relaterade till våra lokaler, såsom brandskyddsarbete, felanmälan till vår hyresvärd, ta emot leveranser, arbete med vårt larm- och passagesystem m.m., kommer att ingå i begränsad omfattning.

Vi söker dig som

Du som söker har arbetat under flera år med lokalvård och har genomgången yrkesutbildning (SRY, PRYL eller motsvarande). Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Att vara serviceinriktad och ansvarsfull är självklart för dig. Erfarenhet av liknande samordnartjänst är meriterande. Du ser utifrån ett helhetsperspektiv alltid till elevens och verksamhetens bästa. Andra viktiga egenskaper är tydlighet, flexibilitet, uthållighet och att du är bra på att skapa goda relationer.

Tjänsten innebär även en del administrativt arbete och därför krävs viss datorvana. Du behöver behärska svenska i såväl tal som skrift. Om du känner dig bekväm med att tala engelska är det ett plus eftersom vi har ett par hundra engelskspråkiga elever.

Övrigt

Tjänsten som servicesamordnare är en heltidstjänst med semesteranställning. Som anställd i Lunds kommun har du tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmåner i samband med föräldraskap. För denna tjänst tillhandahåller arbetsgivaren arbetskläder.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-11-01 eller enligt överenskommelse

Dela detta jobb

Servicesamordnare till Katedralskolan

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen