skoljobb.se

School Nurse

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

School Nurse

About this vacancy

Vi söker en skolsköterska på heltid till vårt Elevhälsoteam på Internationella Engelska skolan i Huddinge! 

Internationella Engelska Skolan Huddinge är en grundskola med 630 elever i åk 6-9. Skolan ligger mellan Visättra och Solgård i Huddinge, ett växande område som genomgår en spännande utveckling.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom eller skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Önskvärt att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete, men ej ett krav.

Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av ProRenata, vårt digitala journalprogram.

Samarbete och förberedelser inför skolläkarbesöken, ca en gång per månad, ingår i arbetsuppgifterna.

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning samt deltagande i elevhälsoteam.

Även samverkan med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter ingår.

Du kommer vara en av två skolsköterskor med elever i åk 6-9. Du har ett nära samarbete med biträdande rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och tillsammans med dem driver och utvecklar du elevhälsoarbetet. Det innefattar bland annat undervisning riktad till elever samt personal.

Har du specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakta IES samordnande skolsköterska Helene Januss-Stjernkvist :  helene.januss-stjernkvist@engelska.se 

Eller verksamhetschef för elevhälsan IES; Helena Luning : helena.luning@engelska.se

Dela detta jobb

School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB