skoljobb.se

School Nurse

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

School Nurse

About this vacancy

Vi söker en skolsköterska till vårt team på Internationella Engelska skolan i Hässleholm!

Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av ProRenata, vårt digitala journalprogram.

Samarbete även med skolläkaren som kommer periodiska.

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning, deltagande i elevhälsoteam.

Samverkan även med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter ingår.

Du kommer vara skolsköterskor med elever åk 4-9. Du har ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet. Det innefattar bland annat undervisning riktad till elever samt personal.

Har du specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakt  var samordnande skolsköterska Anja Åkesson.  anja.akesson.hassleholm@engelska.se

Dela detta jobb

School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB