skoljobb.se

School Nurse

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

School Nurse

About this vacancy

Om dig

Till vår verksamhet söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distrikts-, barn eller skolsköterska. Erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande, liksom erfarenhet av Prorenata, vårt digitala journalsystem. Du tycker om att samarbeta med andra, men har även god förmåga att arbeta självständigt. Du är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt har en stor initiativförmåga. Du ska även ha ett genuint intresse för barn och ungdomar. Meriterande är tidigare sjukvårdsarbete med barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi välkomnar dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Vi förutsätter att du har en positiv människosyn och att du är en dynamisk, flexibel och driftig person som vill vara med att utveckla vår skola. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en av två skolsköterskor. Du kommer att ha ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet på skolan. Du talar svenska med de flesta elever men företagsspråket är engelska. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande. Arbetsuppgifterna innebär att genomföra hälsosamtal och hälsobesök med barn i olika åldrar, genomföra vaccinationer enligt nationella vaccinationsprogrammet, utföra enklare sjukvårdsinsatser, vara ansvarig för remissförfarande, dokumentera i journalsystemen Prorenata och att vara en tydlig aktör i det hälsopreventiva arbetet riktat till barn och ungdomar. Du kommer även organisera skolläkarmottagning och ha en nära samverkan med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter. Ansök gärna så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande. Maila din ansökan till applications.karlstad@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB