skoljobb.se

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell och restaurangskola är en gymnasieskola med ca 600 elever, varav 100 komvuxelever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier och ett eget chokladrum!

Arbetsplatsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare inom köksämnen på restaurang- och livsmedelsprogrammet. Som medarbetare på Stockholms hotell- och restaurangskola förväntas du arbeta utifrån ett grundtagande att alla elever ska nå målen samt få hjälp och stöd att utvecklas så långt det är möjligt. Detta sker exempel i undervisningssituationer, i mentorsrollen, i arbetslags/ämneslagsarbete samt i det övergripande skolutvecklingsarbetet.

Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare inom köksämnet. Bifoga gärna din lärarlegitimation.

Du ska vara intresserad av att utveckla vårt arbete för att få eleverna att nå framgång i köks- och restaurangkonsten med traditionell och kreativ teknik.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du vill arbeta i ett arbetslag med hög ambitionsnivå och i tätt samarbete med arbetslaget och skolledningen.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.

Dela detta jobb

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen