skoljobb.se

Recreation Instructor

Regioner
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Recreation Instructor

About this vacancy

Fritidsledare/Fritidspedagog /Förskollärare  till Internationella Engelska Skolan i Skellefteå

På internationella Engelska Skolan Skellefteå är vi ett team som drar åt samma håll. För att tycka om att jobba hos oss bör du dela vår övertygelse om vikten av tydliga värderingar, kollegialt lärande och gemensamma rutiner och förhållningssätt. We sing the same song.  

IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som pedagog från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska. I klassrummet möter du elever från alla nationaliteter. 

Vi söker fritidspedagoger till vårt team! 

> 1-2 tjänster på semestertjänst på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde Provanställning tillämpas de första 6 månaderna.

Tjänstebeskrivning

På Internationella Engelska Skolan F-3 ser vi skola och fritidshem som en enhet. Vårt mål är att ge alla elever en samlad skoldag där alla elever ska erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande. I din roll som lärare i förskoleklass har du, tillsammans med dina kollegor, ansvar för hela elevens tid i skolan och det innebär att några timmar i veckan finnas med på elevernas fritidstid. 

Vi är en F-9 skola med nyrenoverade lokaler och tillsammans ska ni skapa den bästa lärmiljön för gruppen och den enskilda individen.

IES Skellefteå är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med både kollegor, elever och deras familjer på engelska. 

Vem är du?

  • Du är legitimerad lärare i fritidshem eller legitimerad förskollärare  eller annan äldre utbildning som ger dig behörighet att arbeta i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket eller om du har arbetat som fritidslärare/förskollärare tidigare.

  • Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

  • Du har en god insikt och kunskap i skolans/förskolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

  • Du har kunskaper om och delar Internationella Engelska skolans värderingar och Ethos*

  • Du brinner för utveckling och ett kollegialt arbetssätt.

  • Du är genuint intresserad av elevernas lek, nyfikenhet och intressen och använder dessa som underlag i din undervisning. Hos oss kommer du få vara med och utveckla vår undervisning så vi skapar en verksamhet där eleverna växer, utmanas och lyckas.

  • Du brinner för utomhusaktiviteter och rasten som verktyg i elevernas lärande. 

*För mer information om vår skola, vänligen se www.skelleftea.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.skelleftea@engelska.se eller på IES Careers. Glöm inte att bifoga både CV och personligt brev. Märk ansökan med ”IES Skellefteå fritidspedagog 2022".

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB