skoljobb.se

Pedagogisk omsorg i Trönninge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Pedagogisk omsorg i Trönninge

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att få vara en del av Trönninges pedagogiska omsorg! Vi söker dig som bor i Trönninges verksamhetsområde och vill arbeta med pedagogisk omsorg i ditt eget hem och i dess närmiljö. Tillsammans med två andra dagbarnvårdare ansvarar du för de inskrivna barnen. Pedagogisk omsorg ska kunna erbjudas vardagar 06.30-18.30. Vår pedagogiska omsorg arbetar tillsammans med våra förskolor utifrån läroplanen och är delaktiga i det pedagogiska utvecklingsarbete genom gemensamma kompetensutvecklingsdagar och pedagogiska forum. I Trönninge verksamhetsområde tror vi på att kollegor lär av varandra och att den unika verksamheten skapas av pedagoger och rektor gemensamt!

Kvalifikationer

- Den som arbetar med barngruppen har lägst barnskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms som lämplig för verksamheten - egna barn mellan 1 år och halvårsskiftet det år barnet fyller 6 år får räknas in i barngruppen - minst lika många barn som de egna barnen utgör skall tas emot externt - föräldraavgift skall erläggas för egna barn som ingår i barngruppen För att hemmet ska vara godkänt för verksamheten krävs bland annat att det är säkert utifrån ett barnperspektiv, rök- och djurfritt, samt att det finns utrymme för barnen att vistas och att det finns en utemiljö i den närhet som barnen får ta del av. Som dagbarnvårdaren ansvarar man även för inköp och tillagning av näringsriktiga måltider för barnen som är i åldrarna 1-6 år. Besiktning och godkännande sker genom BUFs försorg.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Alexandra Johansson Trubarac
Telefon:

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansökan

Referensnummer: C33441 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-12

Dela detta jobb

Pedagogisk omsorg i Trönninge

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning