skoljobb.se

musiklärare/fritidspedagog till Bråtenskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

musiklärare/fritidspedagog till Bråtenskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Bråtenskolan är en två-parallellig skola med ca 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns även fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Tillgängliga lärmiljöer för alla elever står i fokus på Bråtenskolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en musiklärare eller en fritidspedagog med behörighet att undervisa i musik. Som pedagog har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevers utveckling.
I samarbete med övriga pedagoger i ett arbetslag ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen genom att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt Lgr-11.
Du ska vara engagerad och aktiv samt ansvara för planering och utvärdering av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare eller fritidspedagog med behörighet att undervisa i musik.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, att skapa relationer med barn och vuxna och skapar nyfikenhet och lust att lära mer. Vi strävar efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens. Ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

musiklärare/fritidspedagog till Bråtenskolan

Karlskoga kommun