skoljobb.se

Musiklärare/fritidspedagog

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Musiklärare/fritidspedagog

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Mariedalsskolan är en F-6 skola med 375 elever och ca 55 personal.

Fritidshemmet på Mariedalsskolan kompletterar skolans undervisning och bedrivs på sex olika avdelningar. Fem avdelningar för åldrarna 6-8 år och en avdelning för åldrarna 9-12 år.

Inför våren kommer vår duktiga musiklärare tillika fritidspedagog att vara föräldraledig. Vi söker därför nu dig som är intresserad av att arbeta med musikundervisning samt fritidshemsundervisning.


Arbetsuppgifter
Musiklärare 50% samt Fritidslärare 50%. Tjänsten kan komma att utformas på ett annat sätt beroende på vilka kompetenser sökande har. Kvalifikationer
Musiklärare eller annan liknande utbildning.Villkor
Utdrag ur belastningsregister krävsVi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Musiklärare/fritidspedagog

Lysekils kommun