skoljobb.se

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Som modersmålslärare ansvar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen efter varje elevs förutsättningar.

Du kommer också att utvärdera och utveckla verksamhetens pedagogiska arbete. Som studiehandledare stöttar och vägleder du i samverkan med undervisande lärare i skolans alla ämnen.

Arbetsuppgifter
Planering och genomförande av modersmålsundervisning och studiehandledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper i tal och skrift gällande det specifika modersmålet. Du har också dokumenterat goda kunskaper i svenska motsvarande SVA B. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning i svensk skola och har förtrogenhet med läroplanens mål och värdegrund. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla lugnet i stressade situationer. Att anpassa sättet du förmedlar ditt budskap till mottagaren är självklart för dig och strävar efter att vara en kunskapsresurs för andra. Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Du kan bygga goda relationer till såväl elever och föräldrar som personal.Villkor
Tillsvidareanställning, semestertjänst. Omfattning 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska

Lysekils kommun