skoljobb.se

Modersmålslärare i Nordsamiska

Företag Bodens kommun
Regioner
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Modersmålslärare i Nordsamiska

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

CMN Blomdalen är utbildningsförvaltningens enhet för mottagning och inledande kartläggning av nyanlända barn och elever. I Blomdalens uppdrag ligger också ansvaret för modersmålsundervisning och studiehandledning samt stöd och service till skolor och förskolor inom området nyanlända och flerspråkighet.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i nordsamiska. All undervisning sker genom fjärrundervisning.

KVALIFIKATIONER
Du har goda kunskaper i nordsamiska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi vill helst att du är legitimerad lärare med svensk lärarexamen Du behöver ha goda digitala kunskaper eftersom tjänsten innebär fjärrundervisning.

Den svenska skolans värdegrund som den är uttryckt i Skollag och läroplaner är ledstjärnan i våra möten med barn, elever och föräldrar. Vi förväntar oss därför att du delar den värdegrunden och kan förverkliga den i ord och handling. Arbetet som modersmålslärare kommer ge dig rika tillfällen att möta flerspråkiga barn och ungdomar och din insats gör skillnad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Modersmålslärare i Nordsamiska

Bodens kommun