skoljobb.se

Mellanstadielärare åk 4-6

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-12-25

Ansök nu

Mellanstadielärare åk 4-6

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Mariedalsskolan är en väl fungerande F-6 skola med ca 375 elever och 55 personal.

Vår undervisning bedrivs i lokaler som finns i två olika hus, vilka renoverades under 2018. Det gör att vår skola upplevs som både ljus och fräsch! 

På Mariedalsskolan kommer du samarbeta med andra behöriga lärare, förskollärare samt fritidspedagoger. Hos oss får du avsatt tid för individuell planering, planering med ditt arbetslag samt planering med övriga lärare i arbetslag.

På skolan arbetar ett elevhälsoteam som består av 1,5 specialpedagog, 1 speciallärare, 1 kurator, 0,2 skolpsykolog, 0,8 skolsköterska samt 1 rektor.

När du jobbar hos oss är det viktigt att du gillar samarbete, har förmåga att skapa goda relationer med elever, kolleger och vårdnadshavare. Du ska vara trygg i din yrkesutövning och ha en tydlig tanke med ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker en klasslärare för årskurs 4-6 med god social kompetens. Vi arbetar i årskurslag vars uppgift är att gemensamt driva pedagogisk verksamhet med en bestämd elevgrupp. Du förväntas ha goda ämneskunskaper utifrån Lgr 11 samt didaktiskt skicklig på att fånga eleverna både praktiskt och teoretiskt.

Vi arbetar kollegialt med att utveckla vårt arbete utifrån lärmiljöer och önskar en medarbetare som i alla situationer sätter eleven i centrum och hävdar läroplanens värdegrund och syn på lärande.  

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med bred behörighet för mellanstadiet årskurs 4-6. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Utdrag ur belastningsregistret lämnas vid ev. intervju. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Välkommen med din ansökan!Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Mellanstadielärare åk 4-6

Lysekils kommun